plafond_badkamer

Een sfeervolle badkamer

 

De badkamer speelt een grote rol in ons leven. Iedere dag maken we er gebruik van. Ook qua inrichting worden er steeds hogere eisen aan de badkamer gesteld. Toch blijft het lastig om de (vaak kleine) ruimte van een badkamer zo optimaal mogelijk te benutten. Met een Plameco Plafond kunt u ruimte en rust creëren, wat uw badkamer groter doet lijken.

 

Waarom een Plameco Plafond in de badkamer?

 

  • Binnen 1 dag is uw nieuwe plafond geïnstalleerd. Bij de buren douchen is dus niet nodig: de volgende dag stapt u gewoon weer in uw eigen douche.
  • Verlichting kan aangepast worden. In de badkamer zijn inbouwspots in het plafond een mooie en praktische oplossing. Verlichting kan gepland worden zoals u dat wenst. Ook kan vanuit één aansluiting een verdeling over meerdere groepen gemaakt worden.
  • De kleur van het plafond kunt u naar eigen wens aanpassen. Zo past het perfect bij het kleurenpatroon van de rest in de badkamer.
OPENDAGEN

do. 18 t/m za. 20 juni

Contactgegevens

Plameco Breedijk
Bloemendaalseweg 2C
2741LE Waddinxveen
E: info@plamecobreedijk.nl
T: 0182 – 391135

sterren

Gisteren hadden wij Marco (de monteur) over de vloer voor ons nieuwe Plameco plafond. Wij zijn over de manier van werken erg tevreden. Los van het vakmanschap van Marco dat hij het snel en naar alle tevredenheid het resultaat overtreft. Dank voor de bewezen diensten.”

Ik wil graag contact!