plafond_woonkamer

Een gezellige woonkamer

 

De woonkamer is misschien wel de belangrijkste kamer van uw woning. Het is dé ruimte om te leven, te eten, te werken en te ontspannen. De woonkamer is echter ook de ruimte waar u uw gasten ontvangt. In de woonkamer is de smaak van de bewoners duidelijk te herkennen. Plameco biedt u daarom de mogelijkheid het plafond te kiezen in de door u gewenste kleur.

 

 

Waarom een Plameco Plafond in uw woonkamer?

  • Verlichting kan aangepast worden. In plaats van een plafondlamp bij de centraaldoos in het plafond, kan willekeurig verlichting gepland worden. Ook kan vanuit één aansluiting een verdeling over meerdere groepen gemaakt worden. Bijvoorbeeld: de hanglamp, koofverlichting en de inbouwspots zijn als drie afzonderlijke groepen apart aan en uit te schakelen, zelfs apart te dimmen.
  • Gordijnrails kunnen in het plafond weggewerkt worden middels een gordijnkoof.
  • U hoeft niet uw hele kamer te ontruimen. ‘s Avonds zit u gewoon weer in uw luie stoel in plaats van dagenlang in de schuur of op de bovenverdieping te moeten leven.
  • Een Plameco Plafond zorgt voor akoestische optimalisatie in moderne woonkamers, met harde wanden, harde vloeren en weinig of geen gordijnen. Met dit plafond verdwijnt de galm, de vervelende echo. U heeft akoestiek als in een bioscoop.
OPENDAGEN

do. 18 t/m za. 20 juni

Contactgegevens

Plameco Breedijk
Bloemendaalseweg 2C
2741LE Waddinxveen
E: info@plamecobreedijk.nl
T: 0182 – 391135

sterren

Gisteren hadden wij Marco (de monteur) over de vloer voor ons nieuwe Plameco plafond. Wij zijn over de manier van werken erg tevreden. Los van het vakmanschap van Marco dat hij het snel en naar alle tevredenheid het resultaat overtreft. Dank voor de bewezen diensten.”

Ik wil graag contact!